Press

Dit zijn de 6 grootste behoeftes van millennials (en 5 bedrijven die daar goed op inspelen)

Published on March 18th, 2019 by Werf&

Wat zijn de grootste behoeftes van millennials? Onderzoek in het kader van ‘het Beste Traineeship van de Benelux’ zocht het uit. En KPN blijkt het dit jaar overall het best voor elkaar te hebben.

Read full article

 

Dit zijn de 6 dingen die tegenwoordig voor elke trainee van belang zijn

Published on January 31th, 2019 by Werf&

Wie jonge mensen wil aantrekken, doet er goed aan een traineeship te overwegen. Maar welke dingen zijn nou precies belangrijk voor trainees van nu? Uit onderzoek komen deze 6 dingen naar voren…

Read full article

 

Millennials willen in hun traineeship vooral veel vrijheid krijgen

Published on March 19th, 2018 by Werf&

Wil je millennials blij en gelukkig zien in hun traineeship, geef ze dan de vrijheid om het zelf vorm te geven. Dat blijkt uit onderzoek voor het Beste Traineeship van de Benelux, waarvan DisGover dit jaar de winnaar is.

Read full article

 

Trainees willen héél graag hun eigen traineeship vormgeven, maar mogen dat nog zelden

Published on March 17th, 2017 by Werf&

Trainees willen steeds meer invloed kunnen uitoefenen op hun eigen traineeship, maar werkgevers laten dat nog nauwelijks toe. Organisaties zien het belang hiervan nog onvoldoende in.

Read full article

 

Nieuwe trend in arbeidsmarktland “create your own traineeship”

Published on March 17th, 2017

Trainees willen hun eigen Traineeship samenstellen, waarbij de werkgever de bouwstenen aanlevert om zelf een eigen Traineeship in elkaar te zetten.

Read full article

 

“Best Practice” winnaars van de 10e editie van de verkiezing van “Het Beste Traineeship Benelux 2016/2017” bekend

Published on February 17th, 2017

Tijdens de halve finale van de 10e editie van de verkiezing van “Het Beste Traineeship Benelux 2016/2017”, wat op 17 februari 2017 plaatsvond op het Landgoed Luchtenberg in Ulvenhout, streden 6 partijen om de “Best Practice” nominaties.

Read full article

 

Traineeships van vandaag stomen de managers van de toekomst klaar!

Published on November 13th, 2015

Organisaties investeren fors in traineeships om top talent aan te trekken en hun toekomstige leiders klaar te stomen. Top traineeships zorgen ervoor dat deze investering succesvol uitpakt.

Read full article

 

Traineeships van vandaag moeten zich terugverdienen!

Published on November 7th, 2014

Ondanks de zware druk op de werkgelegenheid besteden vele organisaties jaarlijks vele tienduizenden euro’s aan hun trainees. Top traineeships zorgen dat deze investering wordt verdiend. Hoe haal je als organisatie een zo hoog mogelijke return on investment uit je traineeship?

Read full article

 

Traineeship blijft een magneet om jong talent te trekken

Published on October 20th, 2014

Tegenwoordig is een goed traineeship niet meer weg te denken uit het carrièrepad van een hoogopgeleide. Voor een grote groep trainees (69%) is het internationale aspect van het traineeship van belang. Echter, niet alle organisaties zijn in staat om aan deze verwachtingen te voldoen omdat zij gewoonweg geen internationale activiteiten uitvoeren. Dit valt voor deze organisaties overigens goed te compenseren met een traineeship op maat. 82% van de trainees geeft aan het belangrijk vinden maatwerk terug te zien in een persoonlijke project keuze en een persoonlijk opleidingsplan. Performance-based rewarding blijft zeer belangrijk, vindt 94% van de jonge high potentials.

Read full article